Over MPM Oil

MPM International Oil Company

MPM International Oil Company is een toonaangevende leverancier van smeermiddelen in Nederland en verwerft een steeds grotere positionering op de internationale markt.

MPM heeft een complete productlijn van meer dan 350 verschillende smeermiddelen, waarmee meer dan 99% van het wereldwijde wagenpark kan worden onderhouden. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn volledig samengesteld naar de verplichte eisen van autofabrikanten.
De Automotive markt is dynamisch en breidt zich elk moment uit met nieuwe technologieën en wetgeving. Dit creëert voor ons als MPM nieuwe mogelijkheden. Om deze reden zijn wij voortdurend zoekende naar nieuwe producten en methoden om onze service te verbeteren. Samen met onze distributie partners streven wij naar vooruitgang.

Organisatie
Het hoofdkantoor, alsmede de fabriek met een oppervlak van 12.500 vierkante meter, bevinden zich in Delft, Nederland. Van hieruit wordt de verkoop, marketing en distributie van de MPM productlijn centraal gecoördineerd. Deze locatie geeft ons de ideale distributiemogelijkheden om tegemoet te komen aan elke vraag uit de wereldwijde markt.

MPM International
Oil Company is volledig eigendom van de twee oprichters van het bedrijf.

Missie
MPM levert de voorgeschreven smeermiddelen aan de Automotive markt, waarbij smeermiddelen als onderdelen worden beschouwd.

Visie
De vraag naar smeermiddelen van hoge kwaliteit groeit als gevolg van de toenemende complexiteit in motortechnologie. Om die reden levert MPM smeermiddelen met specifieke OEM-kwaliteitseisen aan de markt.


MPM International Oil Company is:

movingthingsforward