4e race van het Panhellenic Drift Championship Chios

Chios en in het bijzonder de Olympus Military Airport zullen gastheer zijn van de 4e ronde van het Panhellenic Drift Championship en een vriendschappelijke individuele tijd (GP) race die 55 deelnemers verzamelde en gepland staat voor 3-4 oktober. De 55 chauffeurs die op de Olympia Military Airport zullen zijn, zullen een rijk spektakel bieden met hun unieke passages. De organisatie is uitgevoerd door de Athletic Association of Chios Automobilisten - Α.Σ.Α. Chios met de steun van Start Line.

In termen van inzendingen, de Pro-categorie, degene met de dubbele passen, verzamelt 14 inzendingen die "hand tot hand" zullen vechten voor de suprematie. De leider in de ranglijst, George Lagos BMW 3 E36, zal proberen een positief resultaat te behalen zoals hij in het achterhoofd zal hebben, om waardevolle punten veilig te stellen voor de twee resterende races van het jaar. Charalambos Chrysanthopoulos BMW 3 E36, Giorgos Papageorgiou BMW 3 E36 en Manolis Dais Nissan 200SX FS willen opnieuw deelnemen aan de kampioensstrijd en het enige resultaat voor hen is de overwinning. De andere coureurs die aan de race zullen deelnemen, zullen meedoen aan een goed uiterlijk en een goed resultaat. In de zeer competitieve categorie van Street Legal, zullen met de enkele passen 27 gladiatoren de overwinning claimen op het prachtige eiland Chios. Met de snelheid gewonnen door zijn dominantie in de Marathon, zal Eugenides Ioannis Vernikos Nissan 350Z proberen zijn uitstekende prestaties ook in deze race voort te zetten. Panagiotis Raptis Nissan 200SX, met zijn indrukwekkende passes, stelt zich kandidaat om de race te domineren. De zeer stabiele en competitieve Michalis Klonaris BMW 3 E30 zal een van de hoofdrolspelers zijn op Chios. Natuurlijk mogen we Konstantinos Tsiakas Opel Ascona en Konstantinos Tsokanis Toyota Celica niet vergeten, die met hun ervaring ook hun naam zullen zetten op de lijst van degenen die zullen vechten voor de overwinning. Natuurlijk zullen veel chauffeurs die op de lijst met inzendingen staan, willen "wedge" en de verrassing willen maken.

Op de Olympic Military Airport wordt een vriendschappelijke individuele tijdrit (GP) gehouden, waarbij de 14 deelnemers strijden tegen een timer. De deelnemers met hun indrukwekkende races zullen proberen om opmerkelijke prestaties neer te zetten en tegelijkertijd de indruk op te doen!

Let op, deze tekst is machinaal vertaald. De vertalingen worden geleverd als een service voor gebruikers van de MPM Oil website. Er wordt geen enkele garantie gegeven, noch expliciet noch impliciet, over de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of juistheid van de vertalingen die vanuit de brontaal in een andere taal zijn gemaakt.

Drift Event MPM Racing MPM Sports

MPM Sports

Sluiten