Auto Tasveld/JE Automotive, Montfoort – MPM Oliespecialist

Ad de Langen startte 32 jaar geleden in Harmelen als een compleet BOVAG garage bedrijf. In juni vorig jaar besloot Auto Tasveld MPM Oliespecialist te worden.

In juni vorig jaar besloot Auto Tasveld MPM Oliespecialist te worden. Ad zegt hierover ”het werken met MPM is erg prettig. Het advies op maat dat wij kregen als MPM Oliespecialist stelt ons in staat met minder voorraad toch in 95 % van de gevallen direct te kunnen werken. En lukt dat niet dan levert onze grossier het missende product onmiddellijk uit”.

Auto Tasveld is een typisch compleet universeel garagebedrijf. Alle merken en modellen worden in onderhoud genomen, ook schades kunnen worden hersteld en er is eveneens een goed advies aan de klanten, die op zoek gaan naar een nieuwe goede gebruikte wagen. Per 1 januari gaat het bedrijf verder onder de naam JE Automotive na de overdracht aan Jorn Erkemeij. Jorn startte zijn loopbaan als monteur bij Auto Tasveld, een prachtige kans voor Jorn om het roer over te nemen. Auto Tasveld verruilde Total voor MPM vanwege de compleetheid van het MPM programma en alle voordelen, die het MPM Oliespecialist programma biedt. Jorn merkt op ”ik wil het bedrijf verder uitbouwen richting diagnose. Met MPM worden mijn behoeften op het gebied van oliën en vloeistoffen altijd juist, maar ook gemakkelijk ingevuld door de automaterialen grossier, die hier natuurlijk toch al komt. De technische helpdesk, de website, de levering door de grossier maakt mijn leven op dit gebied erg makkelijk en ook door de hoge kwaliteit van MPM betrouwbaar”. Ad vindt dat het MPM Oliespecialist programma heel netjes is verzorgd. “Gratis cursussen om bij te blijven met de kennis in combinatie met ook het handige 1-literrek en de andere merchandise voor de klanten zijn gewoon erg handig en geven meerwaarde voor de klant”

De Oliespecialist #4 Oliespecialist in beeld

Oliespecialist nieuws

Sluiten