Autobedrijf Gaasbeek (AutoFirst) uit Heteren, MPM Oliespecialist

Jan Gaasbeek heeft het bedrijf overgenomen in 2012, sinds maart dit jaar zit hij in een nieuw pand in Weteren. Het nieuwe pand is zo duurzaam mogelijk gebouwd en is voorzien van warmtepomp en zonnepanelen. MPM als beste keuze om milieuvriendelijk te rijden, sluit hier perfect bij aan.

Sinds de opening maart 2019 werkt Jan met MPM en koos hij ook direct om MPM Oliespecialist te kunnen worden. Daarvoor gebruikte hij Eurol. Jan is overgestapt vanwege de noodzaak richting de toekomst voor het kunnen beschikken over een compleet assortiment OEM-olie en vloeistoffen en vanwege de hechte samenwerking met de grossier voor levering, ondersteuning en advies. MPM paste perfect in dit plaatje!

MPM bevalt Jan erg goed, de 9 kannen met speciale producten in het 20 literrek zijn een uitkomst naast de bekende grootverpakking en de 5- liters. Ook het 1-literrek werpt zijn vruchten af, zeker rond de vakantieperiode wordt veel verkocht. Ook hecht Jan veel waarde aan de 24/7 ondersteuning vanuit MPM, nieuwsbrieven met technische info en gratis kennissessies. Hulde!

De Oliespecialist #6 Oliespecialist in beeld

Oliespecialist nieuws

Sluiten