Autocentrum Van Egmond te Rijnsburg, MPM Oliespecialist

Autocentrum Van Egmond te Rijnsburg heeft een historie van al bijna 100 jaar!Het huidige bedrijf, van de eigenaren Jan Ravensbergen en John Jungerius, kent de formule Bosch Car Service, doet minstens 5000 doorgangen en verhandelt ongeveer 300 auto’s per jaar.

Het Autocentrum Van Egmond is sinds 2018 ook een zeer tevreden MPM Oliespecialist. Autocentrum Van Egmond koos voor MPM op advies van haar grossier FOURCE. Jan Ravensbergen zegt hierover “In de praktijk is het werken met MPM perfect. FOURCE en MPM bieden een hele hoge service en korte lijnen. Zaken worden allemaal goed geregeld. Tegelijk biedt MPM voor ons het meest complete assortiment van uitsluitend de goedgekeurde producten.

Wij zijn een kwaliteitsbedrijf in alles wat we doen. We werden niet voor niets uitgeroepen tot het beste Bovag onafhankelijke Autobedrijf in 2019/2020 in Zuid-Holland. MPM heeft een ongeëvenaard assortiment. Verder biedt ons het zijn van MPM Oliespecialist extra’s in kosteloos advies, training, leuke merchandise en natuurlijk de erkenning dat wij ook een betrouwbare specialist zijn op het gebied van het gebruik van de juiste oliën en vloeistoffen voor onze klanten”.

De Oliespecialist #7 Oliespecialist in beeld

Oliespecialist nieuws

Sluiten