Bosch Car Service Pietersma, Woudsend – MPM Oliespecialist

Inmiddels al 30 jaar actief in Woudsend en sinds 2010 op een mooie zichtlocatie. Een relatief groot en groeiend universeel garagebedrijf met 5 monteurs en 2 eigenaren, de heren Pietersma en Van der Wal. In 2018 zijn zij MPM Oliespecialist geworden.

Al 12 jaar is Pietersma MPM klant voor vooral de transmissie oliën en sinds 2018 ook voor de motorolie en direct MPM Oliespecialist geworden.

De diversiteit in de werkplaats wordt bij BCS Pietersma groter en de eigenaren merkten dat de complexiteit van olie en vloeistoffen, dat ook werd. Van der Wal zegt hierover “Wij nemen ons werk al 30 jaar zeer serieus en werken uitsluitend volgens de voorschriften. De zorgvuldigheid om de juiste oliën en vloeistoffen te gebruiken heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Onze oude leverancier kon ons onvoldoende de complete dekking bieden en we wilden zeker geen gokjes nemen bij het gebruik van de juiste oliën. Het MPM Oliespecialist programma biedt voor ons de perfecte oplossing. MPM biedt de producten, die 100 % voldoen aan de OEM specificaties, er is uitstekende technische en commerciële ondersteuning, die je niet vaak zo ziet en de beschikbaarheid via de grossier is in deze erg praktisch. We hoeven geen onnodig voorraad te houden”. Heeft u nog een tip voor ons? “de samenwerking met de grossier en hoe die het voor ons als garagebedrijf doet, is voor ons essentieel. “

De Oliespecialist #4 Oliespecialist in beeld

Oliespecialist nieuws

Sluiten