De eerste MPM Oliespecialist in België!

DC Cars met vestigingen in Baasrode en Oudegem is de eerste MPM Oliespecialist in België. Het MPM Oliespecialist programma kent nu deelnemers in Nederland, België, Ierland en Engeland.

Davy Cooreman zette DC Cars op in 2007 met zowel de verkoop van 2e hands wagens als onderhoud en herstellingen. DC Cars is inmiddels een zeer bloeiend en professioneel autobedrijf met 2 vestigingen en 6 medewerkers. DC Cars richt zich ook speciaal op de aan- en verkoop van jonge moderne 2e hands wagens. Voor DC Cars telt slechts het bieden van top kwaliteit met de juiste onderdelen dus ook olie en vloeistoffen!

Bij deze werkwijze past het zijn van MPM Oliespecialist perfect. DC Cars raakte bekend met het MPM Oliespecialist Programma tijdens een info-avond van MPM en was direct overtuigd. De voortdurende overdracht van kennis door MPM, de kosteloze deelname, het advies op maat op basis van een gedegen fleet analyse en uiteraard het meest complete aanbod door MPM van uitsluitend OEM originele olie en vloeistoffen gaven de doorslag.

DC Cars werkt bijvoorbeeld nu met een voorraad van de bij hun bedrijf perfect passende olie en vloeistoffen van 16 soorten motorolie en 6 koelvloeistoffen met de zeer praktische gratis MPM rekken. Davy zegt “de samenwerking met de grossier en MPM is super! De grossier heeft altijd MPM op voorraad, ook de zeer specialistische producten en die worden minimaal 4 keer per dag geleverd. Mooier wordt het niet”.

Ook de MPM website en de telefonische technische support bij MPM zijn zeer sterk.

In maart 2020 bezocht DC Cars samen met 15 andere autobedrijven de MPM fabriek in Delft, een unieke kijk achter de schermen bij MPM.

DC Cars zegt “nu wij MPM Oliespecialist zijn wij als autobedrijf en onze klanten nog beter af, dat MPM het snelst groeiende merk is in Europa, snappen wij zeer goed!”


De Oliespecialist #8 Oliespecialist in beeld

Oliespecialist nieuws

Sluiten