Garage Veenhuizen, Terborg

Garage Veenhuizen werkt met 6 personen. Broers Bram en Freek Veenhuizen zijn de 2e generatie die het bedrijf laten groeien en bloeien. Veenhuizen stapte in 2014 over van Valvoline naar MPM en is sinds dit jaar ook MPM Oliespecialist. Bram en Freek zeggen over deze stap: ”het was een bewuste keuze, de toenemende verscheidenheid aan oliën en vloeistoffen die nodig zijn in een universeel bedrijf werd niet goed ondersteund door ons oude merk. De MPM website in combinatie met de voortdurende beschikbaarheid van alle verschillende producten via onze grossier maakte het besluit op enig moment gemakkelijk”.

Welke voordelen hebben jullie als MPM Oliespecialist? ”Om onze naam en die van MPM uit te dragen, beschikken wij sinds kort over een Renault Clio Special Edition via het MPM leenauto programma. De special edition is een blikvanger en benadrukt onze professionaliteit. De Nieuwsbrief “De Oliespecilaist”, het 1 –liter rek (geeft goede steun aan de klanten en voor ons extra omzet) en de gratis Trainingen maken het een heel compleet programma”.

Nog advies voor MPM? ”Ga zo door en blijf actief, de merchandise die we nu per kwartaal ontvangen is trouwens ook een erg goede zet!”

De Oliespecialist #3 Oliespecialist in beeld

Oliespecialist nieuws

Sluiten