Garage Winter, Assendelft

Al bijna 30 jaar actief als universeel garagebedrijf. Een echt familiebedrijf met Frank, René en Cees Winter. Garage Winter gebruikt al MPM sinds 1998 nadat zij afscheid namen van Champion. Toen de mogelijkheid kwam MPM Oliespecialist te worden, heeft Garage Winter dit direct gedaan. Frank en René zeggen hierover: ”de voordelen zoals de gratis trainingen en de adviezen en tips in de nieuwsbrief “De Oliespecialist” houden we altijd bij. Verder kregen we het advies op maat dat ons goed geholpen heeft”.


Garage Winter heeft naast de garage ook nog een pompstation met een shop. Toch blijft Winter trouw aan MPM. Frank en René: “de website geeft ons alle kans de juiste producten op te zoeken en die voor onze klanten toe te passen. We hebben de hardlopers in 6x60 l vaten en de speciale producten in de praktische 20 l vaten. De steeds verdere specialisatie van de producten heeft er bij ons toe geleid niet te kiezen voor de bulk. Onze grossier is uitstekend gesorteerd en levert ons altijd op tijd, meerdere keren per dag en met prima service. Wij zijn goed in de techniek, onze grossier in de logistiek van alle artikelen die we nodig hebben”.


Hebben jullie nog tips voor MPM? ” In de afgelopen 20 jaar zijn we zeer tevreden geweest met MPM, super compleet assortiment, prima ondersteuning en nooit een technisch probleem. Graag komen we eens in Delft op bezoek. Enige tip: wij zouden graag in bedrijfskleding met een MPM logo werken”.

De Oliespecialist #3 Oliespecialist in beeld

Oliespecialist nieuws

Sluiten