Vakgarage Middelkoop, Veenendaal - MPM Oliespecialist

Vakgarage Middelkoop startte 10 jaar geleden hun bedrijf. In 2018 besloot Vakgarage Middelkoop MPM Oliespecialist te worden.

In februari 2018 is Vakgarage Middelkoop verhuisd naar ander pand op de Fokkerstraat in Veenendaal. Puur vanwege de ruimte en uitstraling, ze besloten eind 2016 deel te nemen aan het concept Vakgarage.

Het bedrijf werkte vanaf de start met als hoofdmerk Total, maar hebben ook direct MPM en hiernaast gehad voor de speciale oliën en vloeistoffen.

De reden dat Vakgarage Middelkoop in 2018 besloot volledig over te stappen op MPM, is het gemak en de uitstekende ondersteuning.. De breedte van het MPM pakket en de snelle leveringen, meerdere keer per dag van de grossier, maken dat altijd het juiste product voor handen is en geen onnodige voorraad is vereist.

Vakgarage Middelkoop heeft nog geen minuut spijt gehad van de overstap en het worden van MPM Oliespecialist. Ze zijn erg tevreden met de MPM merchandise / voordeelkalender en de Nieuwsbrieven “DE OLIESPECIALIST” , zodat ze op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen op het gebied van vloeistoffen in automotive.

De Oliespecialist #5 Oliespecialist in beeld

Oliespecialist nieuws

Sluiten