Vakgarage Will Schraven, Bergen op Zoom

Will Schraven startte het bedrijf in 1995 door overname van het Mitsubishi dealer schap. Sinds 2016 Vakgarage met 5 medewerkers met de sfeer van een hecht familiebedrijf. MPM gebruiker sinds 2015 na 20 jaar Shell. MPM Oliespecialist sinds medio 2017.

Na 22 jaar Mitsubishi dealer zijn we omgeschakeld naar Vakgarage.

Voor ons een concept waar we ons direct goed bij voelden met een moderne aanpak. Maar ook een grote omschakeling voor het personeel, de apparatuur en de grossier.

Waarom MPM Oliespecialist? Via onze nieuwe grossier leerden we het merk MPM kennen. De actieve ondersteuning door MPM deed ons beslissen na 20 jaar over te stappen. We hebben er beslist geen spijt van. MPM heeft echt alles, wat we intussen op de fabriek ook met eigen ogen hebben kunnen zien. De enige spijt is dat we eerder hadden moeten overschakelen.

De online support is top, van ieder voertuig direct inzicht en advies welke oliën en vloeistoffen van toepassing zijn. Als MPM Oliespecialist krijgen we kosteloos training voor al ons personeel en bij gebleken geschiktheid tevens het officiële certificaat en muurschild, zodat ook onze klanten kunnen zien dat we smeermiddelen serieus nemen.

Toekomst? Als lid van een succesvol concept zijn we in staat onze kennis steeds bij te blijven houden en dat wordt goed uitgedragen door de Stichting Vakgarage. Door onze grossier en MPM kunnen we altijd terugvallen op gespecialiseerd olie advies en het juiste product. Er komt geen een auto in de werkplaats waar we de juiste olie niet voor kunnen leveren en zo hoort het voor de universeel.

De Oliespecialist #2 Oliespecialist in beeld

Oliespecialist nieuws

Sluiten