MPM presenteert met trots haar nieuwe website

We hebben er een jaar aan gewerkt. Uren gebrainstormd, interactietesten doorlopen en kunnen nu met trots aan u presenteren: onze nieuwe website, gebaseerd op ons nieuwe online platform.

De eerste uitgave van onze nieuwe website voorziet in alle elementen die u reeds kon vinden op onze huidige website, met een nieuwe vormgeving en vele verbeteringen. Er is o.a. een optimalisatie doorgevoerd voor mobiele apparaten en de productaanbeveling is op een aantal vlakken aangepast. De gebruikservaring is soepeler en het opzoeken van een voertuig kan nu nog sneller. Het navigeren door de aanbeveling is makkelijker geworden en de leesbaarheid is toegenomen.

Het aanbieden van onze nieuwe website is slechts het begin. In de komende maanden zullen we haar blijven optimaliseren en uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. Zowel op de website als via andere online MPM activiteiten. Blijf hiervan op de hoogte en meldt u aan voor onze nieuwsbrief. We hebben grote plannen en kunnen niet wachten om dit met u te delen!

Ons nieuwe platform stelt u eveneens in staat om een online account aan te maken. Om aan de AVG te voldoen en zodat wij onze data met u kunnen delen, vragen we u een account aan te maken om hiermee volledig toegang te krijgen tot alle huidige én toekomstige online functionaliteit van onze website!

We hopen dat u onze nieuwe website als prettig ervaart. Heeft u feedback, dan kunt u dit per e-mail richten aan info@mpmoil.nl onder vermelding van 'Website feedback'.

Met vriendelijke groet,
MPM International Oil Company

Information MPM News Website

MPM Nieuws

Sluiten