MPM Supplier Event 2022!

MPM ontwikkelt en versterkt haar relaties met al haar stakeholders. Dus ook haar Key Suppliers. Afgelopen 26e november vond het MPM Supplier Event 2022 plaats. Na zeer lovende woorden over deze primeur in 2021 besloot MPM dit event ook in 2022 te herhalen. MPM nodigde haar 45 Key Suppliers uit. Deze suppliers variëren van grondstoffen tot en met emballage en van garage opslagsystemen tot en met doppen.

Iedere supplier vormt een kritische partij in de “JIT-keten”, die kenmerkend is voor de MPM Supply Chain. MPM benadrukte nog eens aan haar leveranciers waarom zij de criteria lever betrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en lowest cost in class als de kritische vendor rating criteria hanteert. En met wederzijds succes. De relaties met de MPM leveranciers zijn sterk, duurzaam en loyaal gebleken ook in het afgelopen zeer uitdagende jaar voor wat betreft de beschikbaarheid van materialen.

De gastspreker Pieter de Waard, Directeur van de sponsor partner van MPM de SC Telstar, kon op vermakelijke wijze vertellen hoe hij als Inkoper en Verkoper van het menselijk voetbal kapitaal met een zeer bescheiden budget toch wereldbekendheid verwierf! Een beetje als MPM.

Events & Trade shows

MPM Nieuws

Sluiten