NIEUW ! Update MPM Motorcycle Line

Als totaalleverancier op het gebied van olie en vloeistoffen voor de automotive sector heeft MPM ook een volledige lijn voor motoren, scooters en bromfietsen. De ontwikkelingen op het gebied van motortechnologie staan niet stil; ook op tweewielergebied worden motoren steeds geavanceerder en complexer. Dit vergt ook meer van de olie en vloeistoffen om deze nieuwe motoren hun optimale prestatie te kunnen laten leveren. MPM presenteert u daarom met trots een update van haar Motorcycle Line producten. Met diverse upgrades en drie geheel nieuwe producten dekt de MPM Motorcycle Line nu 95% van de motoroliën voor tweewielers af.

Upgrade 2-takt mengsmeringen

De 2-takt oliën voldoen aan de modernste eisen voor zowel standaard weggebruik als voor zware condities op circuit- en wedstrijdomstandigheden. Voor de 2-takt scooters heeft het product MPM 43000 een upgrade gekregen met de JASO FD (Low Smoke) specificatie zodat deze mengsmering voldoet aan de strengste milieu-eisen. Voor de Off Road, Racing, Cross en Go-Karts zijn de MPM 43000K en de MPM 43000R voorzien van een upgrade met een Ester blend technologie. Dit zorgt voor een nog betere smerende eigenschap bij hoge toerentallen en optimale motorprestaties. MPM producten hebben zich al meerdere keren bewezen in het leveren van topprestaties in competities en kampioenschappen!

Upgrade 4-takt motoroliën

De MPM 4-takt motoroliën (in de verschillende viscositeiten) voldoen nu, dankzij de nieuwe Ester technologie aan JASO MA2 en de nieuwste API SN specificatie,waardoor de toepassing aanzienlijk is uitgebreid.

Upgrade voorvorkoliën

MPM heeft 4 verschillende viscositeiten voorvorkolie, van 5W tot en met 20W. Deze hebben allemaal een upgrade gekregen naar Premium Synthetic technologie voor een nog betere demping en stabiliteit van de voorvering en dus ook de rij-omstandigheden.


Daarnaast heeft MPM drie nieuwe 4-takt motoroliën toegevoegd aan het pakket:


MPM 54000A

Om de 4-takt motorscooters met CVT transmissies van de OEM voorgeschreven motorolie te kunnen voorzien heeft MPM een nieuw product geïntroduceerd; de MPM 54000A 4-Stroke Motorcycle Oil 10W-30 Semi Synthetic MB met de JASO MB en API SJ specificaties.


MPM 54000S

De nieuwe MPM 54000S 4-stroke Motorcycle Oil 10W-50 Premium Synthetic is een aanvulling op de bestaande MPM Motor-Line met de API SN en JASO MA2 specificatie. Deze geavanceerde motorolie is met name geschikt voor Japanse motoren vanaf 2015.


MPM 58000

Voor het ultra sportieve gebruik voor zowel straat, circuit en off-road is de nieuwe MPM 58000 4-Stroke Motorcycle Oil 10W-60 Premium Synthetic Ester Racing in het programma opgenomen. Speciaal ontwikkeld voor extreme temperaturen en zware omstandigheden. Dit nieuwe product is voorzien van de nieuwste technologie en specificaties: API SN; JASO MA2. Deze motorolie is met name geschikt voor Italiaanse motoren en scooters zoals, Ducati, MV Agusta en Aprilia.


Met dit nieuwe portfolio biedt MPM u een zeer mooi en compleet programma om uw motorfiets, scooter of brommer te onderhouden volgens de OEM voorschriften.

Voor technische vragen:
Neemt u contact op met MPM Technical Support.

MPM News Product News
MPM Product News Motorcycle - CS · 1,75 MB
MPM Product News Motorcycle - DE · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - EL · 1,82 MB
MPM Product News Motorcycle - EN · 1,74 MB
MPM Product News Motorcycle - FR · 1,75 MB
MPM Product News Motorcycle - HU · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - IT · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - NL · 1,77 MB
MPM Product News Motorcycle - PL · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - RO · 1,75 MB
MPM Product News Motorcycle - SK · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - SL · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - SR · 1,74 MB
MPM Product News Motorcycle - SV · 1,77 MB
MPM Product News Motorcycle - UK · 1,76 MB

MPM Nieuws

Sluiten