Geweldige start van het seizoen voor Jaimie van Sikkelerus!

Jaimie eindigde als 4e in de eerste en tweede race. MPM is erg trots op dit verbluffende resultaat aan het begin van het seizoen en kijkt uit naar de World Supersport wildcard dit weekend.

Een fantastische rit van Jaimie van Sikkelerus van het MPM Routz Racing team terwijl hij streed in een sterk gevecht tegen Rhys Irwin en Luke Jones om een geweldig resultaat te behalen en het seizoen op een hoog niveau te beginnen! Hij eindigde de eerste race met een vierde plaats. De tweede race was ontzettend spannend met pieken en dalen. Jaimie eindigde deze race ook met een vierde plaats en was 0,1 seconde verwijderd van een podiumplaats. Een goed begin voor Jaimie in het British Supersport kampioenschap.

Jaimie heeft ook een wildcard ontvangen om in het weekend van 23 en 24 april van start te gaan in het wereldkampioenschap suberbikes op het TT Curcuit van Assen. Hij komt in dit weekend uit in de supersport 600 klasse.

Jaimie heeft een goede voorbereiding gekend en de eerste testdagen waren zeer productief. Hij kijkt enorm uit naar dit evenement. Ziggo Sport gaat een uitzending verzorgen maar ook is de wedstrijd live te volgen op de Eurosport player.