Jaimie van Sikkelerus en MPM Routz Racing opnieuw in het British Superbike Kampioenschap

Jaimie van Sikkelerus en het MPM Routz Racing Team gaan in 2022 met de Yamaha R6 door in het British Superbike kampioenschap (BSB). Ook dit jaar is MPM weer aan het team verbonden als sponsor. Afgelopen seizoen was voor Jaimie en het team zeer geslaagd waarbij ze veel hebben geleerd. Deze ervaring nemen ze mee naar seizoen 2022 om zo hun doelstelling te kunnen behalen.

Jaimie en zijn teamleden zullen actief blijven in dit zeer sterke supersport 600 kampioenschap. Daarnaast zal Jaimie twee wedstrijden meedoen aan het wereldkampioenschap om zich opnieuw te meten met de beste supersport rijders ter wereld.

De belangrijkste reden om opnieuw voor het BSB te kiezen heeft te maken met de prachtige evenementen, grote hoeveelheid race fans en unieke circuits. “In 2021 waren alle circuits nieuw voor mij, behalve Donington Park, waar we ook direct ons eerste BSB podium pakten. Dit jaar zijn het team en ik enorm gemotiveerd voor de volgende stap binnen dit kampioenschap en het kennen van de banen zal daar veel bij helpen,’’ vertelt Jaimie.

Jaimie gaat zich de hele maand februari voorbereiden in Spanje om er een geslaagd seizoen van te maken. MPM kijkt uit naar een mooi 2022 seizoen en wensen Jaimie heel veel succes toe.

Jaimie van Sikkelerus MPM Racing MPM Sports

MPM Sports

Sluiten