Gebruik van MPM 60 en 205 ltr vaten

Door de toenemende diversiteit in motoroliën en coolants, dwingend door de autofabrikanten voorgeschreven, neemt het volume bulkolie af bij garagebedrijven. Daarentegen neemt het volume in kleinere verpakkingseenheden, zoals 20 en 60 liters, toe.
Het nieuwe modulaire MPM 20-60 liter opbergsysteem is dan een echte mede uitkomst voor het universele garagebedrijf. Om de 60 liter drums eenvoudig te kunnen bedienen is het juiste type kraantje en de ontluchting van het vat van belang. Er zijn twee type vaten, metalen MPM vaten en kunststof vaten (voor o.a. screenwash).


Bij gebruik van (liggende) kunststof vaten:

Gebruik voor de grote opening de adapterring E9006 in combinatie met de kraan E9000. Als het vat horizontaal ligt kunt u voor de ontluchting de kleine ¾’’ dop voorzichtig iets losdraaien. Een andere optie voor ontluchting is het ¾’’ dopje te vervangen voor een E9000 kraan (doe dit als het vat rechtop staat).


Bij gebruik van (liggende) metalen vaten:

Gebruik voor de grote opening de adapterring E9008 in combinatie met de kraan E9000. Als het vat horizontaal ligt kunt u voor de ontluchting de kleine ¾’’ dop voorzichtig iets losdraaien. Een andere optie voor ontluchting is het ¾’’ dopje te vervangen voor een E9000 kraan (doe dit als het vat rechtop staat).

Voorbeeld:Gebruik voor los/vastdraaien van de doppen vatsleutel E8060

Onderstaande artikelen zijn te bestellen bij uw grossier.


E9000
Kraan

E9006
Adapterring kunststof vaten

E9008
Adapterring metalen vaten

E8060
Vatsleutel

Product News

MPM Nieuws

Sluiten